Idziemy na rybkę! (adresy smażalni)

Kołobrzeg bez smażalni ryb? Niemożliwe. To by było tak jak olimpiada zimowa w Calgary bez śniegu, Toruń bez pierników, a Zakopane bez białego misia.  Ryba prosto z kutra smażona na patelni, z pieca lub grilla to obowiązkowy punkt pobytu nad morzem. Mamy więc dla Was kilka adresów.
I pamiętajcie, że ceny często są podawane za 100 gram. Jedna porcja waży zwykle dużo, dużo więcej… 😉

Ale Ryba
Kontakt: +48 602 571 908
Adres: ul. Cicha 7B/4
www: http://smazalnia-aleryba.firmy.zumi.pl/

Belona
Kontakt: +48 94 354 03 87
Adres: Bulwar im. J. Szymańskiego 4
www: http://www.smazalniabelona.kolobrzeg.pl/

Gruba Ryba
Kontakt: +48 509 474 204
Adres: ul. Reymonta 3 a-b/131
www: https://pl-pl.facebook.com/grubarybalaseccy/

Kamienny Szaniec
Kontakt:+48 607 320 793
adres: róg ulic Sułkowskiego/Fredry
www: http://www.kamiennyszaniec.info-net.com.pl

Karmazyn
Kontakt: +48 601 277 647
Adres: ul. Jedności Narodowej 49

Kuter
Adres: ul. Spacerowa 39

Muszelka
Kontakt:+48 606 826 874
adres: ul. Sikorskiego – park nadmorski

Pacyfik
Kontakt: +48 94 352 32 54
Adres: ul. Towarowa 18/2

Pirania
Kontakt:+48 94 354 55 53
Adres: ul. Kolejowa 15 B

Pirania 2
Kontakt: +48 94 354 55 53
Adres: ul. Reymonta 3 ab/19

Pirat
Kontakt: +48 94 354 69 47
Adres: ul. Obrońców Westerplatte 3

Prosto z Kutra
Adres: ul. Jedności Narodowej 51c

Rafa
Kontakt:+48 694 423 362
Adres: ul. Morska 7

Ryby Rewiński
Kontakt: +48 94 354 66 00
Adres: Bulwar im. J. Szymańskiego 6
www: http://www.rewinski.pl/

Skarp
Kontakt:+48 500 144 949
Adres: Aleja Nadmorska 10
www: ttps://pl-pl.facebook.com/barskarp/h

Smakosz
Kontakt: +48 608 011 036
Adres: ul. Obrońców Westerplatte 2

Smażalnia ryb
Kontakt: +48 519 455 404
Adres: ul. Bałtycka 31

Bistro Turysta
Kontakt+48 501 422 900, +48 94 355 49 91
adres: ul.Reymonta 3AB/20
www: http://www.bistroturysta.kolobrzeg.pl/

U Rybickiego
Kontakt:+48 94 353 11 56
adres: ul. Reymonta 3AB/14

Napisz komentarz

zobacz wszystkie komentarze

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

*

Send this to friend