Wystartowały Targi Gastro-Hotel. Potrwają do piątku włącznie

W hali Milenium ruszyły Targi Gastro-Hotel. Zameldowało się 45 wystawców z całej Polski z branży hotelowej, gastronomicznej i cukierniczej. Targi potrwają do piątku włącznie. Wstęp wolny.

Środa 7 marca 2018 10:00 – 17:00


10:15 – uroczyste otwarcie targów – pokazy z VIP-ami
11:00 – pokaz kulinarny jednego z najmłodszych szefów kuchni w Hotelu ***** Rafała Durka z Diune Hotel
11:30 – Nieuczciwe firmy i ich niekorzystne oferty – jak je rozpoznawać i unikać – Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego
12:15 – pokazy Grzegorza Gniecha Vice Mistrza Świata w Carvingu oraz Mistrza Polski w Carvingu
12:35 – pokaz kulinarny kucharza z Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy Profesjonalnych – Jakość, sezonowość, pomysł.
14:30 – Negatywne opinie o obiekcie noclegowym lub gastronomicznym – praktyczne porady jak ich unikać i skutecznie z nimi walczyć Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego

Czwartek 8 marca 2018 10:00 – 17:00


10:15 – Skuteczna sprzedaż w hotelu, czyli jak osiągać sukcesy i skutecznie zarządzać . Szkolenie Anny Chwałko
11:15 – pokazy Grzegorza Gniecha Vice Mistrza Świata w Carvingu oraz Mistrza Polski w Carvingu
11:30 – Szkolenie Nocowanie.pl – Sprzedaż i marketing w obiekcie noclegowym – poznaj elementy, które wpływają na liczbę rezerwacji: Grupy docelowe w branży turystycznej – jak doprowadzić klienta do rezerwacji?- Marek Skowron. Komunikacja z gośćmi i zarządzanie opiniami w internecie – Mateusz Weilandt. Oferta idealna – jak pisać teksty, które trafią do klienta i pozytywnie wpłyną na markę. – Kamila Miciuła
12:30 – pokazy na scenie Sukces gastronomiczny ze zdrowiem na talerzu
13:00 – Jak pozyskać najlepszych pracowników dla mojego hotelu, restauracji Szkolenie Anny Chwałko
14:30 – Jak skutecznie i bezkosztowo wypromować obiekt gastronomiczny Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego
15:30 – Wymierne korzyści reklamy obiektu gastronomicznego, noclegowego. Dobór środków i ich wykorzystanie. Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego

Piątek 9 marca 2018 10:00 – 15:00


10:00 – Obsługa Gościa – jak idealnie odbyć praktyki w hotelu i gastronomii i najwięcej się nauczyć Szkolenie Anny Chwałko
11:30 – pokazy Grzegorza Gniecha Vice Mistrza Świata w Carvingu oraz Mistrza Polski w Carvingu
12:00 – pokazy na scenie Sukces gastronomiczny ze zdrowiem na talerzu
12:15 – Savoir vivre w gastronomii i profesjonalne przygotowanie do obsługi Gościa. Szkolenie Anny Chwałko

Napisz komentarz

zobacz wszystkie komentarze

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

*

Send this to friend