5-7 kwietnia, Hotel Aquarius Spa, Giełda Gastronomiczna, wstęp wolny

You are currently viewing 5-7 kwietnia, Hotel Aquarius Spa, Giełda Gastronomiczna, wstęp wolny

Kolejna Edycja Giełdy Gastronomicznej już na początku kwietnia. – W tym roku wydarzenie przypada w rocznicę 20-lecia działalności firmy, dlatego przygotowaliśmy dla Was jeszcze większe rabaty i możliwość wygrania wycieczki marzeń! – informują organizatorzy – Jak zwykle pojawią się darmowe szkolenia z zakresu marketingu w gastronomii, nowych trendów oraz wykorzystywania regionalnych produktów.
Wydarzenie jest bezpłatne. Lista szkoleń (ze względu na ograniczoną liczbę miejsc obowiązują wcześniejsze zapisy).
05.04.2018 (czwartek)
-10:30 Dziczyzna – Powrót królowej dworskich stołów do restauracji – prowadzący Wojtek Harapkiewicz (pomoc szefowie kuchni Farutex )
-11:30 Usługi rozwojowe wyłącznie z profesjonalistami. O możliwościach podniesienia kwalifikacji i kompetencji zawodowych kadr w gatronomii.
Prowadząca: Joanna Ochniak
-12:30 Słodko – słony Debic
prowadzący Paweł Salamon i Paweł Mieszała
-14:30 Kuchnia polska w nowoczesnej aranżacji z wykorzystaniem akcentów kuchni molekularnej
Prowadzący: Piotr Papież, Mateusz Reszczyk (Szefowie Kuchni Akademii Kulinarnej Farutex
06.04.2018 (piątek)
-10:30 Ryby znane i nieznane w nowoczesnej aranżacji.
Prowadzący: Iwona Niemczewska (pomoc szefowie kuchni Farutex)
-11:30 Usługi rozwojowe wyłącznie z profesjonalistami. O możliwościach podniesienia kwalifikacji i kompetencji zawodowych kadr w gatronomii.
Prowadząca: Joanna Ochniak
-12:30 Dziczyzna – Powrót królowej dworskich stołów do restauracji – prowadzący Wojtek Harapkiewicz (pomoc szefowie kuchni Farutex)

Dodaj komentarz