Miejskie Śniadanie Wielkanocne. Pierwsze szczegóły i zaproszenie do wolontariatu

You are currently viewing Miejskie Śniadanie Wielkanocne. Pierwsze szczegóły i zaproszenie do wolontariatu

Po raz siódmy w Kołobrzegu odbędzie się Miejskie Śniadanie Wielkanocne, które tradycyjnie wolontariusze zorganizują w Niedzielę Wielkanocną. W tym roku spotkamy się 20 kwietnia o godzinie 10 w Hali Milenium, by wspólnie celebrować ten wyjątkowy czas. Pierwsze szczegółowe informacje podajemy już dziś, kolejne zostaną podane w późniejszym terminie.

Fot. Archiwum/Wolnej Miejsce – Kołobrzeg

Aby to niezwykłe spotkanie mogło się odbyć, już teraz rozpoczynają się przygotowania. Każdy może pomóc! Jeśli chcesz zaangażować się jako wolontariusz, dołącz do spotkań organizacyjnych, które odbędą się w środy o godzinie 18 w Hali Milenium:

  • 19 marca – spotkanie połączone z podziękowaniami za X Miejskie Spotkanie Wigilijne (duża sala konferencyjna)
  • 2 kwietnia – spotkanie organizacyjne (salka prasowa, 1. piętro)
  • 16 kwietnia – ostatnie spotkanie organizacyjne (salka prasowa, 1. piętro)

Wydarzenie odbędzie się pod Honorowym Patronatem Prezydent Miasta Kołobrzeg, Anny Mieczkowskiej. Organizatorami są: Centrum Usług Społecznych, Fundacja Wolne Miejsce, Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Kołobrzegu, a także Restauracja Tempo i kołobrzescy Wolontariusze. Całość wspiera Urząd Miasta Kołobrzeg.

Koordynatorami wydarzenia niezmiennie jest Kamil Barwinek (kamilbarwinek@o2.pl) przy wsparciu Klaudii Matyjaszewskiej z ramienia CUS (k.matyjaszewska@cus.kolobrzeg.pl, tel. 780 282 606).

Zachęcamy do dołączenia do zespołu wolontariuszy! To doskonała okazja, by zrobić coś dobrego, spędzić czas w inspirującym gronie i pomóc w organizacji wydarzenia, które niesie wsparcie wielu mieszkańcom Kołobrzegu.

Pomóż stworzyć wyjątkową atmosferę świątecznego spotkania!

Dodatkowo publikujemy listę niezbędnych produktów do organizacji wydarzenia – każda pomoc będzie nieoceniona (deklarację na produkty proszę składać mailowo na kamilbarwinek@o2.pl lub poprzez stronę FB).

Żur 20 butelek

Żur w proszku 3 kg

Biała kiełbasa 500 szt.

Jajka 500 szt.

Wędlina 5 batonów

Ser żółty 4 batony

Śmietana 18% 5l

Śmietana 30% 5 l

Majonez 10 kg

Chrzan 6 kg

Ćwikła 6 kg

Grzyby suszone 2 opakowania

Włoszczyzna paski 15 kg

Cebula 10 kg

Mleko 10 l

Herbata 2 opakowania

Kawa sypana i rozpuszczalna po 1 opakowaniu

 

Należy dostarczyć w dniach 14-16 kwietnia do Restauracji Tempo w Hali Milenium (2. Piętro)

 Napoje, słodycze, owoce, pieczywo, ciasta, stroiki wielkanocne.

 Należy dostarczyć do 20 kwietnia do Restauracji Tempo w Hali Milenium (2. Piętro) lub do recepcji w Hali Milenium (parter).

Dodaj komentarz