17-19 kwietnia Targi Gastro-Hotel. Wstęp wolny (PROGRAM)

You are currently viewing 17-19 kwietnia Targi Gastro-Hotel. Wstęp wolny (PROGRAM)

Targi Gastro-Hotel to możliwość spotkań branży HoReCa z wystawcami – czołowymi producentami i liderami rynku gastronomiczno-hotelarskiego oraz dla cukierni, piekarni i spa&wellness. Na Targach znajdziemy kompendium wiedzy o nowościach i trendach w wyposażaniu hoteli i restauracji m.in.: artykuły wyposażenia wnętrz, tapety, wykładziny, posadzki, lampy,  tekstylia,  środki czystości, urządzenia pralnicze, urządzenia gastronomiczne, porcelana, szkło barmańskie,  artykuły spożywcze, półprodukty, nowinki techniczne i oprogramowanie , produkty i usługi w zakresie bezpieczeństwa i dostępu do pomieszczeń i budynków, rozwiązania automatyzacji procesów sprzedaży, komunikacji oraz logistyki.

Fot. Archiwum

Na targach znajdziemy m.in.: nowości branżowe, porady dotyczące marketingu internetowego – Sebastian Kwiatkowski (sala konferencyjna- rezerwacja miejsc), szkolenie S4H- System S4H  jako narzędzie ułatwiające obsługę gastronomii oraz hoteli  (sala konferencyjna), pokazy kulinarne szefów kuchni – stoisko Selgros, pokazy kulinarne Stowarzyszenia Euro Toques Polska

Na scenie gotować będą szefowie kuchni:

·Tadeusz Czapla Szef kuchni w Restauracji Pod Żaglami w Jastrzębiu Zdrój, laureat konkursów kulinarnych, sędzia kulinarny, master class ufs. 

·Lucyna Haluch  Prezes fundacji Wiedza Umiejętność Rozwój w Gorlicach od roku w Zarządzie Euro-Toques Polska kucharz, doradca kulinarny ,trener gastronomiczny egzaminator i juror kulinarny od 30 lat zajmuje się gastronomią która jest jej pasją życia.

·Krzysztof Kaim kucharz z wieloletnim stażem pracy. Swoją przygodę z gastronomią rozpoczął w 2006 r. Z sukcesem prezentował się na konkursach kulinarnych, zajmując pierwsze miejsca m.in. w Festiwalach Smaku, oraz Kulinarny Talent Małopolski. Prowadzi szkolenia kulinarne o tematyce „Kuchnie Świata”. Pracował jako kucharz, oraz szef kuchni w renomowanych restauracjach w Polsce oraz zagranicą m.in. w Anglii, Francji i Hiszpanii. Odbył staż: w restauracji Martin Berasategui *** Michelina-Hiszpania, następnie w restauracji Senses * Michelina- Warszawa, oraz staż w restauracji N 31- Roberta Sowy- Warszawa.

PROGRAM KULINARNEGO SHOW:

17 kwietnia
Temat dnia ” Zasmakuj smaków kuchni Śląskiej”, wejścia o godz. 11, 13, 15.

18 kwietnia
Temat dnia ” Beskid Niski w pigułce”, wejścia godz. 11,13, 15.

19 kwietnia
Temat dnia ” Dziś króluje kuchnia Mazowsza”, wejścia godz. 11, 13.

Szczegółowy program/lista wystawców/ atrakcje na www.gastro-hotel.pl.

Wstęp na targi bezpłatny.

Dodaj komentarz